Danburiet Agni Gold – Danburiet Violet Aura  -   Phenakiet met Serphiet

Reinigend Vuur – verdrijft kou uit het lichaam

Heling op diepe niveaus, keelchakra – bovenlichaam - hoofd - hart - bekken. Vastgezette kou wordt uit het lichaam afgevoerd, waarna er ruimte ontstaat voor Licht, heling, warmte en zachtheid.

"...Er valt niets te openen, Alles is (aanwezig)..."

Onze ervaring

Danburiet ‘Agni gold’

Als ik deze in mijn handen neem voel ik een koude energie langs mijn benen naar beneden gaan. Mijn armen, handen, de linkerhelft van mijn hoofd en mijn voeten voel ik heel zwaar worden, wat een krachtige sterke aarding geeft dit!
Sanny: Mijn middengebied wordt in warmte omhuld. Een zachtgele subtiele wolk als zacht vuur om mijn hele lichaam. Mijn onderste chakra’s zijn warm, maar door mijn benen gaat koude energie de grond in. Mijn voeten worden nu warm en vervolgens voel ik kou uit mijn hoofd trekken. Het wordt licht om me heen, alsof de zon gaat schijnen, maar ik blijf wel koude benen houden. Het lijkt wel alsof mijn aura fladderbewegingen maakt om alles in beweging te krijgen.
Elly: Dit is vuur wat koud aanvoelt (Agni betekent ook ‘vuur’). Ik ervaar het als omhullend, warm, het haalt de kou uit het lichaam. Alsof er ijspegeltjes uit m'n benen stromen, onder invloed van dit vuur. Bij klank A heb ikhet gevoel dat alles naar beneden afvloeit, terwijl bij de andere klankschaal (G) alles vanuit het middelpunt van mijn lichaam in een ijzige koudestroom naar alle kanten wordt afgevoerd.  Toch voelt het nu minder koud aan, meer zonnig. Door mijn ruggengraat voel ik een vurige vlammenstroom gaan.

Danburiet ‘Violet Aura’

Sanny voelt bij de klanken van de G schaal een verbinding ontstaan van hoofd naar keelgebied – hart – armen… een soort van driehoekig net. ‘Wat een bevrijding’ zegt ze geeuwend. Bij de andere klank (A) krijg ik een zwaar gevoel in mijn buik en bij mijn zonnevlecht op het moment dat Tineke de kristal in de schaal doet. Opnieuw kou in mijn benen die nu een vastgezette overtuiging oplost. Ik moet gaan bewegen en klanken en mijn benen worden nu warm. Nu zie ik een heel mooi oranje licht, het wordt zachter en toen Tineke ging klanken werd het lichter.
Elly: Er is activiteit vooral bij mijn keel tot onder in de nek en onderaan de schedel, er ontstaat een cirkelvormig gat in mijn keel naar binnen/achteren, wat voelt als een andere dimensie die er bij is. Koude gaat vanuit mijn schouders via mijn ellebogen en handen er uit (o wat leuk!) Er kan van alles uit en het wordt helder. Toen ik losliet was het blauw en toen kwamen er roze balletjes bij en toen begon ik te lachen. Door het lachen komt er energie in mijn keelchakra, het trekt mijn hele lichaam door. Bij de andere klank (A) is het opnieuw weer koud en het gevoel in m'n onderlichaam blijft. Het wordt kristalhelder. Wow! Er is een explosie van kleur in mijn bekken en een blauwzwarte troep zakt naar beneden.
Toen Tineke begon te klanken kreeg ik ongeveer een halve meter voor mijn zonnevlecht een beeld van een scheurend doek waarachter een nieuw gebied van oranje geel tevoorschijn kwam, een wei met bloemetjes, een heel andere nieuwe energie. Langs mijn benen stroomt een donkerblauwe drab.
Moet ontzettend geeuwen, voel me zeer ontspannen, weer even die kou. Ik heb een nieuwe keel gekregen! Een keel met een cirkel van blauwe tinten en bolletjes.
Tineke: Ik voel opnieuw (een restje van) de energie van de band om mijn nek die er al eeuwen zit…. Nu is het als een soort bewustzijnsbol die zich links in mijn auraveld naar buiten toe beweegt. Het gaat weg uit mijn energieveld terwijl ik het met liefdevolle aandacht begeleid en het wordt opgenomen en getransformeerd. Mijn keel voelt nu een stuk meer open, vrijer.

Phenakiet met Serphiet

Tineke: Ik voel de energie langs de linkerkant van mijn rug, ik knik door de knieën en voel m’n schouder protesteren. Ik zie een beeld van een korte dikke zijtak van een boom, waar een lichtring omheen verschijnt. Een blad van de tak heeft de vorm een hart en splijt zich niet, maar opent zich en er valt een lichtdruppel in. Dan zie ik twee stippen in een langgerekte driehoek, en een helder geel licht met een blauwe kern. Als de steen in de andere klankschaal gaat krijg ik een enorm warm hoofd.
Sanny: Ik heb een piramide van licht om me heen, dingen die stijf waren in m’n lichaam worden nu soepeler. Er komt een enorme pijn opzetten maar ik vraag om heling. Ik krijg een beeld van een notitieblok, waarvan een blad wordt omgeslagen ‘reserveblauwdruk’. Je hebt een blauwdruk (dingen die er spelen, kwalen) en in de (reserve) nieuwe blauwdruk is het anders en is alles nieuw. Het voelt meer heel. Wat heerlijk om hier in te zijn… Ook achter mijn hart komt zachtheid en het voelt alsof ik mijn vingers nu beter kan bewegen. Ik ervaar het als gouden energie, heerlijk!
Elly: Bij de eerste schaal (G) voel ik een alomvattende doordringende zachtheid in m’n lichaam komen. Bij de andere (A) heb ik een andere ervaring: Bij het plekje waar ik altijd hoofdpijn heb wordt een naald naar binnen gestoken, ik voel heel subtiel iets, de energie wikkelt zich er omheen. Wat om me heen is dat ben ik, dus wat moet ik ervaren en zien? Het is een doordringende zachtheid en volmaaktheid. Alleen dat puntje in m'n hoofd voel ik. En ook lijkt de energie in mijn aura te verschuiven, het zet iets op z’n plek en verstevigt het. Ik ervaar geen verschil tussen de energie en mezelf. Er is niks anders dan heelheid, dus dan ervaar je ook niets omdat er niets is dan afwijkt. Ik zie ook geen bepaalde vorm, het is gewoon allesomvattend. (Tineke ervaart het eveneens op deze manier). En toch is er een activiteit, nauwelijks waarneembaar, dat direct zacht gemaakt wordt door deze energie.
De energie van deze steentjes voelde zo krachtig in onze handen, terwijl er nu alleen maar zachtheid is. Het geeft ontspanning in alertheid en rust.

Waarneming Yolinde, Spiritual Mother

"De frequentie van VUUR maakt de verkramping in ons los en opent de poort naar de Omvattendheid"

Lees de ervaring van Yolinde>>>

1 gedachte over “Vuur”

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics