Zinkiet –  Bustaniet –  Ajoiet –  Kimberliet

Ontvang het schitterende Licht van je 'Moederziel' - Karma gerelateerde cel-herinneringen worden getransformeerd. 

Schitterend

Zoals altijd stemmen wij ons voordat we beginnen vanuit een goede aarding en gronding af op het bewustzijn van de kristalwereld. Deze keer zie ik dat alles ineens gaat flonkeren en schitteren. We werden verbonden met een letterlijk schitterend netwerk waarvan ik voelde dat dit het kristallijnen kristalrasternetwerk moest zijn.

Onze ervaring

ZINKIET

22 minuten lang geeft zinkiet zijn frequentie af die via de G-schaal wordt opgewekt. Een heel prettige klank voor mijn oren. Minutenlang trilt de frequentie zich als het ware een toegang naar mijn hart. Ik voel vooral mijn hartgebied en linker handpalm sterk resoneren. Terwijl deze frequentie indringend en dynamisch voelde, was de andere (A) heel subtiel en licht. De klankschaal hield er gewoon mee op, het geluid verdween.

Elly: Ik voel de frequentie werken van mn navel tot aan mn hart, ik moet hoesten. Tijdens de eerste hoor ik alleen de klank, de tweede frequentie is lichter en werkt meer op de subtielere lichamen. Ik voel het buiten mijn fysieke lichaam. Reinigend en vibrerend zet het alles een beetje op z’n plaats.

Sanny: De frequentie masseert als het ware mijn keel en onderbuik, ik voel een samentrekking in de lies en benen, die erg koud zijn.

Als we samen tonen zie Sanny voor haar derde oog een donkerpaarsgroene kleur en energie wordt langs de rug afgevoerd, waarna ze het lichaam licht en warm voelt worden en zich in licht gehuld weet.

BUSTANIET

Tijdens de klanken van de G-schaal voel ik mijn derde chakra en voel ik me van binnen ruimer en voller worden, ook het longgebied. Alsof ik van binnenuit opgeblazen word, ik adem niet alleen met mijn longen maar ook met mijn 3e chakra en m’n buik. Overal adem ik en neem ik adem op. Aardend. Het geeft me van binnen heel veel ruimte en het voelt sterk aardend. Ik vind de klank heerlijk en het mag voor mij nog veel luider! Dat geldt ook voor de tweede schaal (A) en ook hier heb ik hetzelfde ruime gevoel, terwijl het kristal nu heel rustig voelt. De frequentie komt overal binnen en doet z’n werk zonder dat je er veel van merkt. Voelt stevig en een diepe rust. Alsof alles op zn plek is nu.

Sanny ervaart een uitbreiding van licht vanuit de buik het lichaam door. Bij de tweede schaal (A) komt er een uitlijning en balancering. ‘ik voel me helemaal doorgloeid nu. Er was zoveel kou in mn lichaam’.

Elly: De energie kwam in mijn hele lichaam binnen, onder de navel is een apart gevoel dat langzaam omhoog gaat. Eerst ging het lekker rond in m’n lichaam voordat het blokkades meenam en omhoog ging. Bij de tweede schaal voelt het heel stevig en stabiel.

Ik krijg last van mijn linker schouder en word ineens heel moe. Sanny merkt op dat mijn energie plots is veranderd. De vorige dag zat mijn arm ‘klem’, als een reactie op een aversie tegen het woord ‘experiment’ waarvan ik me afgelopen week bewust werd. Op het moment dat ik dit deel en uitspreek gaat de schouder weer prikkelen. Sanny: ‘We mogen karma achter ons laten, maar de celherinnering zit er nog. Door de klank is dit bij je aangeraakt. Het kon je ook niet luid genoeg gaan, je had het ergens nodig blijkbaar, moest het er uit trillen’.
Ik moet er even aandacht aan besteden voordat we verder gaan en maak dankbaar gebruik van de hulp van de anderen. Terwijl we alle drie de focus op ons hart leggen hoor ik: ‘zie het als een stukje energie…. een ‘bewustzijnsbolletje’, niets meer en niets minder’. Het mag er nu uit en ik geef het toestemming om mijn energieveld te verlaten. Het is een zwart deeltje. Dan volg ik het in liefde naar de rand van m’n aura waar het vervolgens verdwijnt.  In een week tijd valt alles zo mooi samen….  Het was een mentale worsteling van ruim een week waarvan ik wist dat het een link heeft met ervaringen van contracten/experimenten in andere tijdsdimensies.Ik ben blij dat die verwarring in het mentale veld nu weg is. En wat een fijne ervaring om hier nu heling voor te mogen ontvangen van de frequenties uit de kristalwereld en met ondersteuning van het liefdesveld van Elly en Sanny.
Mijn vermoeidheid is verdwenen. We kunnen nu verder.

AJOIET blauwgroen – hart en hogere hart

De hoge klanken van de schaal A doen mijn houding veranderen, ik voel dat ik recht ga staan. En weer voel ik me ‘vervuld’  worden. De bustaniet vulde mij van binnenuit, deze Ajoiet vult mij vanuit iets anders en het heeft een andere energiestroom. Ik voel me nu volledig in mijn kracht staan. Met de G klank ervaar ik de energie meer fysiek in mijn lichaam trillen, als een lichaamsmassage. Na verloop van tijd kromt mijn lichaam naar achteren. Ik sta stevig op de voeten terwijl mijn hoofd steeds verder naar achteren gaat.

Sanny: ik voel een energiestroom langs mijn rug en door mijn hele lichaam. De lichtblauwe energie bij mijn derde oog voelt stevige, als een krachtige lichtblauwe lucht. Ik ga rechtop zitten, rug is goed uitgelijnd zodat het goed kan doorstromen. Bij de tweede schaal (G) is minder subtiel, ik voel nu de achterkant van mn hart, er wordt veel losgetrild. Ik voel mijn kruinchakra, tussen de schouderladen en bij mijn hart.  ‘Welkom mensenkind’ hoor ik en ik voel me heel groots. Wat een ruimte…

Elly: Tijdens de eerste schaal (A) zet mijn hartchakra zich uit en mijn handen worden warm. De energie is vreugde en vrolijkheid. Bij de tweede schaal voel ik de hele aarde in mijn hart en is er die ondertoon van pure vreugde. Het hele zonnestelsel zit in mijn borstkas, ik ben zo groots, gewoon kosmisch.

KIMBERLIET  

(moedergesteente van diamant)

Ik voel een bepaalde ontspanning komen, was me niet bewust dat er spanning was, het wordt wat zachter. In mijn linker hand resoneert het en komt dan mijn lichaam binnen en verspreidt zich. ‘Alles is goed, je hoeft niets te doen..’  De frequentie met de andere schaal (A) is een hogere en lichtere energie. Het is alsof deze energie de ziel raakt. Kristal (de kristallen schaal) mengt zich met diamant…het is moeilijk om mijn gevoel juist te verwoorden. De frequentie van de eerste schaal voelde lijfelijk, fysiek, de tweede geeft een dieper gevoel van één zijn.

Sanny: De G-schaal doet mij voelen dat er een verbinding is met alles, iedereen, de aarde, het grid. We maken deel uit van het geheel. ‘Ontvang maar’ hoor ik en ik voel me geroerd. Als opgenomen worden, als een thuis komen. Mijn lichaam wiegt op de rondgang van de klank.  Met de tweede schaal ervaar ik veel zuiver licht. Ik heb mijn handen open ‘ik ontvang’.

Ik krijg een beeld van een boeddhabeeld met heel veel armen, veel handen… dat beeld komt in me op…veel handen die ontvangen.

Elly: In het begin bij de G-toon worden mijn handen warm en ik voel totale ontspanning in elk celletje. Ik voel me het kind dat door de moeder wordt gekoesterd. Bij de tweede klankschaal komen vanuit de kosmos energiedraden naar me toe: ‘ik hoor ook bij jou, wij zijn één’. Kosmische kleine donkere deeltjes, en op het moment dat het bij me binnen komt wordt het licht en dan hoor ik: Wij zijn Eén, wij zijn ondeelbaar Eén. Ik weet dat het mijn zielsdelen zijn die bij elkaar komen. Alles wat bij me komt, ik blijf even groot.

Die steen is zwart en binnenin is het diamant en licht. Vanuit het duister wordt het licht gevormd. Het blijft maar doorgaan. De eerste keer als de moeder het kind vasthoudt en liefde geeft, alles is goed. Ook dit keer is de aarde als mijn hart.Ik ben aanwezig, gecentreerd en stabiel… en tegelijkertijd in de kosmos.

Waarneming Yolinde Galama, Spiritual Mother, Healer en Medium

"Kosmische balans, evenwicht en stabiliteit"

Symbool van stabilisatie, balans en evenwicht tussen en in alles in Al.

Ik voel de behoefte dit flesje in mijn open hand te laten rusten, eerst in de ene, dan de andere hand. Voor ruimte, het zich vrij te laten zijn en te ontvouwen. Tussen mijn beide, op mijn knieën rustende, geopende handen is een energie van een uitgelijnde, absolute balans. Ik zou een bal eindeloos van de ene naar de andere hand kunnen laten springen zonder dat die ooit zou vallen.
Stabiliteit. Kosmische balans, evenwicht en stabiliteit.
Vanuit of via mijn hart (fysiek, persoonlijk, hoge hart en kosmische hart) stroomt energie omhoog. De energie vormt in een rechte lijn een open naar boven gerichte kelk, die reikt tot ver boven mijn hoofd. Vervolgens stroomt de energie naar beneden, ook hier wordt vanuit de rechte lijn een kelk gevormd. Nu tot in de aarde, als 2 stevige poten vanuit mijn hart. ‘Hart der Harten’.
Mijn handen tonen zich tezamen als open vorm, met mijn armen een soort kelk of schaal vormend. Op iedere handpalm rust een bol. De bollen komen me voor als de aarde en een planeet. De planeet als symbool voor alle planeten. Hart der Harten, in uitlijning met aarde en kosmos in Al.
Er is alom balans. Balans en uitzuivering tussen links-rechts en tussen boven-beneden. Balans en stabiliteit in de horizontale wereld van 3D, in evenwicht met de balans, evenwicht en stabiliteit tussen 'hemel en aarde'. Het symbool dat verschijnt ervaar ik als een krachtig symbool van alle tijden. Een symbool van stabilisatie, balans en evenwicht tussen alles in Al.

In de beschrijving van de anderen herken ik die verbindende energie met een ‘schitterend netwerk’, de toegang tot en opening van het hart en dat de energie de karmische herinneringstrillingen losweekt, lostrilt. De verbinding met en in alles, iedereen, de aarde, het grid. En het tegelijkertijd gecentreerd en stabiel in lichaam en kosmos aanwezig te zijn.

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics