Lemurische Sol Citrien / Healeriet -Kryoliet / Terra Luminiet

Zonnevlecht
Opening - Reiniging – Intens - Verwarmend – Uitlijning - Aardend Licht

Hoewel we ons tijdens deze sessie met elke steen apart hebben verbonden, blijken ze achteraf op een bijzondere manier samen te werken. De frequenties zijn dan ook samengebracht tot één. Terwijl er sprake is van intense reiniging en opening, gaat dit gepaard met een uitzonderlijke zachte en verwarmende energie die het lichaam in zijn geheel uitlijnt met aarde en meer. Wij voelden ons letterlijk fysiek heel erg lang worden en kou (waarvan we ons niet van bewust waren dat het er was) uit ons lichaam trekken. Met de derde steen zet de uitlijning en reiniging verder door in een bedding als van een warm koesterend bad.

Onderstaand lees je achtereenvolgens onze ervaringen. Hierbij wil ik nog opmerken dat alleen Elly soms wat meer 'weet' over de werking van de stenen, terwijl Sanny en ik het heel bewust zonder enig beschikbare informatie doen, om ons waarnemingsvermogen niet te laten beïnvloeden. Ook de stenen kiezen we uit door ons gevoel en intuïtie te volgen. Onze ervaring is dat ze ons simpelweg 'roepen', of al dagen van tevoren aan Elly laten weten dat ze er bij willen zijn.

Lemurische Sol Citrien – Reiniger van de zonnevlecht

Elly: Nadat ik in eerste instantie de energie ervoer als een explosie vanuit mijn zonnevlecht die vervolgens alle kanten op vloog, werd het daarna rustiger en vormden zich energiepatronen van bovenaf naar de zonnevlecht toe die verzachting brachten. De klankschaal zorgde voor een verdieping en verfijning van deze zachtheid. Het raakte mijn hartchakra aan de achterkant waarna zwaarte afgevoerd werd de aarde in. Ik voel me rustig onder deze zachte afvloeiende energie die voor mijn gevoel intens reinigt.
Sanny: Het duurde even voordat ik mijn lichaam voelde reageren en emoties rond het keelgebied voelde opkomen, waarna een energie de achterkant van mijn lichaam van boven naar beneden doorstroomde. De achterkant van mijn hartchakra voel ik opengaan en er komt zachtheid, eerst bij m’n keel, dan bij mijn hart. Ik ervaar een grote ontspanning naarmate de intens reinigende energie zijn werk doet en zachtjes alle spanning en nog meer afvoert naar beneden.

Healeriet – sterren verbinding - een warm bad

(We hebben een stukje kryoliet in onze handen)
Elly: Heel subtiel is de energie direct overal in mijn lichaam aanwezig, maar met een een geweldig effect in mijn handchakra’s. Behoedzaam, maar met een diepgaand effect op de zonnevlecht. Ik voel de aanwezigheid van diverse ‘helpers’ bij deze steen. Alsof mijn cellen van binnenuit glimlachen. Er is een wervelende energie om mijn organen en cellen. Inwendig voel ik een behaaglijke warmte door mijn benen omhoog komen. Er zijn heel wat 'aanwezigheden', die lachen allemaal. ‘Wij zijn er allemaal….’ wordt er gezegd als Tineke opmerkt dat ze heel sterk de aanwezigheid van A, een van haar 'andere zelven' voelt.
Sanny: Boven mijn hoofd wordt het lichter er volgt direct een hele uitlijning naar beneden tot aan mijn onderrug. In mijn handpalmen is een enorme vibratie. Dan worden mijn voeten erg warm en begint het door mijn benen te stromen. Er is een energiewerveling boven mijn schouders, mijn derde oog en rond mijn hoofd. Vanaf mijn hoofd gaat het als een spiraal om mijn hele lichaam heen naar beneden. Er is een enorme uitlijning en opruiming gaande waar ik heel erg blij van word, ik voel me in een heel warm bad en voel de kou uit mijn benen trekken. Wat een heerlijk bad is dit. Het zingen voelde als een energiecirkel van planeten. De vibratie en de klanken van Tineke zorgden voor die verbinding. Het was alsof nieuwe wegen zich openden. Ik werd er erg door geroerd.

Terra Luminiet - Licht van de aarde

Het duurt een paar minuten voordat iemand van ons iets waarneemt. Dan zie ik een energetisch beeld ontstaan achter Sanny en Elly, tussen hen in. Alsof er iets opengaat, zich letterlijk ontvouwt en uitdijt. Een heldere lichtvlek ontstaat in hun midden die zich horizontaal uitstrekt naar hun hoofden. Tijdens het klanken zie ik chakrarondjes boven elkaar verschijnen en vervolgens een dubbele lemniscaat (horizontaal en verticaal)
Sanny: Er is op mijn niergebied aan de achterkant veel activiteit, alsof daar iets uitgezuiverd wordt. Dan voel ik verkramping bij mijn hart en op het moment dat Tineke zei wat ze waarnam, voel ik inderdaad iets opengaan. Een heel hoge trilling is werkzaam aan de achterkant van mijn hartchakra. Ik kan het nét aan. Ook bij mijn zonnevlecht is veel activiteit. De energie voelt als heling voor mijn onderbuik. En dan kom ik in een enorm stiltepunt in mezelf. Een dieptepunt van stilte en verbinding waarin het lijkt alsof de energieën op elkaar gestapeld bij elkaar komen. Nadat er eerst heel veel uit mijn systeem opgeruimd mocht worden voel ik me nu heel krachtig en stevig.
Elly: Ik voel een dikke stroperige vloeistof langs mijn rug naar beneden glijden. Ik weet dat er iets gebeurt maar ik voel het haast niet. Er gaat iets uit mijn lichaam zonder enige druk of kramp. Ik voel me in een bad met donzige warme watjes…heerlijk! Toen Tineke het steentje in de klankschaal legde had ik het gevoel dat ik helemaal de aarde in ging. Het is enorm ontspannend en ik heb het gevoel dat er in mijn lichamen nu veel meer aanwezigheid is. Onder mijn schedelrand gebeurde iets en van boven naar beneden werd het steeds helderder… alsof er één voor één dunne schijfjes matglas weggehaald werden waardoor het steeds helderder werd in mij. Er is nu sprake van een ineengevlochten energie waarin veel meer aanwezig is. Het gebeurt allemaal heel subtiel en op aangename ontspannen wijze.

Ervaring Yolinde, Spiritual Mother

Yolinde heeft zich eerst verbonden met het blanco frequentieflesje zonder aanvullende informatie en nam daarna kennis van onze ervaring en de gebruikte kristallen.

'Van links op de grond naar rechts op de grond vormt zich een boog of koepel om me heen die aanvoelt als een transparante, ademende bescherming van neutraliteit. Als ik het flesje op mijn hart plaats vult de koepel zich, vol en stil. Als ik een druppel onder mijn tong breng ontstaat er vanuit het flesje op mijn hart een vriendelijk stromende fontein die de hele koepel vult. Ik ervaar een heerlijk neutraliserende energie die ruimte maakt voor nieuwe verbindingen. Een energie die heilzaam is voor ieder die bij zich zelf wenst te blijven in de zuigkracht van 3D.  Net als de anderen ervaar ik deze energie als subtiel , verzachtend, harmoniserend en uitzuiverend.'

2 gedachten over “Zon”

  1. Ik had eerst de frequentie ‘Harmonie’. Alsof het flesje verdampte zo voelde dat, ik voelde me er totaal mee
    verbonden, ook onder me.
    Nu heb ik ‘Zon’. Toen ik het ontving voelde ik niet zo veel, maar de dag erna (vanmorgen) was ik helemaal van de kaart, zo verdrietig, en huilen. Ik kwam bij de pijn van afgedankt en verstoten voelen, wat in mijn lijf zit en overal om me heen en in mijn buik; alsof er stenen tegen elkaar schuren, vreselijk.. het zal nodig zijn, ja .

    Beantwoorden
  2. Aarde bewustzijn van de diepere lagen, kennis van de aarde. Aarde wezens, diepe rust. Gefundeerde kennis. Onvoorwaardelijke liefde. Warmte – Moeder aarde – zo liefdevol.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics