Spininversie

spininversie akaija

Spininversie, een raar fenomeen waarvan je de symptomen niet zo een twee drie herkent. Je verwart ze misschien gemakkelijk met een voortdurende hypo, een lage bloeddruk of een laag Hb-gehalte in je bloed. Onlangs zat ik er midden in en ik ervoer dit als volgt:

Vreemd leeg

Ik voel me ´vreemd´… alsof ik niet in mijn lichaam ben. Kan wel 24 uur op een dag slapen. Goed wakker ben ik niet.. ik zweef en voel tegelijkertijd iets aan me trekken. Ik sta op omdat het moet, maar het is alsof ik van mijlenver uit en comateuze toestand moet komen. Koud, rillerig, watten in mijn hoofd…
Aan het eind van de middag lijkt het wel of ik een hypo heb. Trillerig en wegdrijvend… Heb behoefte aan goede volwaardige voeding maar dat helpt maar even… dan voel ik me weer net zo. Ik kan blijven eten, maar het is alsof alles in een gat valt. Het voedt me niet, geeft me geen energie.

Krijg ik de griep? Een warm bad kan het koude gevoel niet verdrijven, het lijkt wel of ik van binnen koud ben. Totdat ik een vriendin hoor vertellen dat ze weer in een spininversie zat sinds de vloerverwarming weer aan is. Zij is zo gevoelig dat ze daar echt ziek en naar van kan worden.
Haar symptomen lijken op die van mij. Toch raar dat dit zo ineens kan ontstaan. Misschien toch net even wat minder weerstand voor mijn omgeving of in een bepaalde situatie?

Akaija en Biofotonen

De Akaija heb ik sinds twee dagen weer bij me. Die had ik een tijdje niet gedragen. Een behandeling met biofotonen brengt mij gelukkig weer goed in mijn lichaam. Het was dus toch een spininversie. Er is weer stevigheid en ik ben er weer. Tjonge, een wereld van verschil! Ik moet er toch niet aan denken dat ik niet had geweten wat er aan de hand was en maar was blijven doorsukkelen.

Elektromagnetische velden kunnen ervoor zorgen dat de moleculen in ons energieveld verkeerd om gaan draaien. Het is me niet helemaal duidelijk hoe ik hierin terecht ben gekomen. Blij dat ik er weer ben dankzij een korte behandeling met biofotonen. (hoge frequentie van licht)!

Niet persé negatief

Straling hoeft niet echt zo negatief te zijn voor ons. Het zijn veelal laagfrequente energieën waar we niet meer om heen kunnen, dus we zullen er mee moeten leren omgaan. Belangrijk is om je eigen energieveld te versterken (met hoge frequenties) zodat dit je voldoende beschermt. Blijf niet te lang hangen in zo´n toestand maar onderneem actie.

Hoe je dat kunt doen en hoe je je zelf weerbaar maakt voor straling lees je in  ´Straling, hoe je zelf te beschermen en te reinigen´.

 

 

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics