Straling – hoe je te beschermen en te reinigen

 • spininversie
 • als je stralingsgevoelig bent
 • emoties en aardstralen
 • Emoto
 • beschermende kristallen
 • beschermende voeding
 • adviezen Medical Medium
 • reinigen en resetten
 • therapieën en tips

Steeds meer worden we ‘gebombardeerd’ met straling. Onze huizenbouw, de elektrische leidingen, de elektrische apparatuur, onze bedden, draadloze apparatuur in alle denkbare vormen. En momenteel (update 2020) de dreiging van 5G. Al deze zaken geven enorme velden af, hetzij van aardmagnetische, elektromagnetische of elektrische aard. Zenders voor UMTS en GSM, DECT-telefoons, draadloze internetmodems, Bluetooth apparatuur zijn een belangrijke bron van Elektrosmog vervuiling. Deze middelen zorgen ervoor dat je voortdurend verzwakt, naarmate je meer en langere tijd aan hun straling bent blootgesteld.

Gelukkig worden we ons meer en meer bewust van de nadelige effecten op onze gezondheid en op de ons omringende natuur. Straling verstoort de celcommunicatie in mensen, dieren, planten en bomen. We hebben steeds meer onverklaarbare klachten als vermoeidheid, niet fit zijn.

Een groeiend aantal mensen heeft hier dermate last van dat ze uit pure wanhoop hun intrek nemen in een tent omdat ze niet meer kunnen functioneren in een normale woonomgeving. En in de natuur is geconstateerd dat een compleet bijenvolk zich anders ging gedragen door deze verstoring. Ook veel loofbomen in Nederland staan er niet zo gezond en fris bij als voorheen. Men wijt deze verstoring in de natuur aan onze geavanceerde technologie.

Waar gaat dit naartoe? Hoe gezond is onze leefomgeving nog en hoe gezond is de grond onder onze voeten? Zijn we met een langzame zelfvernietiging bezig? Of zijn dit de onvermijdelijke gevolgen van een versnelde wetenschappelijktechnische ontwikkeling?

Spininversie

Een spininversie ontstaat als je te lang of te vaak in een elektromagnetisch storingsveld verblijft in combinatie met een verminderde weerstand. De elektronen in je lichaam worden tot stilstand gebracht en bewegen in de andere richting. Bij een spininversie wordt onze aura niet meer van voldoende energie voorzien omdat een groot deel van de elektronen waaruit ons lichaam is opgebouwd energie verbruikt in plaats van energie uitzendt. De elektronen draaien geïnverteerd of omgekeerd, vandaar het woord spin-inversie (omgekeerd draaien).
De eerste tekenen zijn dat je ondanks een goede nachtrust, toch steeds vermoeid opstaat. (zie ook mijn ervaring beschreven in mijn blog)

Wat te doen als je stralingsgevoelig bent?

Ten eerste: in je huis zo veel mogelijk de ‘stoorzenders’ vermijden of vervangen. Dit is niet zo eenvoudig, en we kunnen het niet helemaal vermijden. Laat je woonplek onderzoeken op aardstralen. Als je een goede weerstand hebt, ben je er niet zo gauw vatbaar voor. Dus zorg voor een goede fysieke afweer. Je kunt je afweer versterken door je manier van leven: een goede balans in werken en ontspanning, beweging en rust. Zoek vaak de natuur op, de stilte. Doe waar je hart naar uitgaat. Eet gezond basisch voedsel waar meer (licht)energie inzit, dus biologisch en vers, zonder toevoegingen. Emoties er laten zijn en niet oppotten. Alles wat je dus letterlijk negatieve energie oplevert, moet je vermijden. Door je eigen frequentie (lichtkracht) te verhogen creëer je van binnenuit weerstand tegen alle lagere frequenties.

Emoties, aardstralen en Emoto

De aanwezigheid van aardstralen in de grond op je woonplek kan ook te maken hebben met je eigen ‘zielenroerselen’. Dat klinkt je misschien raar in de oren, maar toch blijkt dit in veel gevallen waarheid te zijn. Als je je bewust wordt van de emoties die je blokkeren in het zijn wie je werkelijk bent, en met deze emoties aan de slag gaat, ben je jezelf aan het helen. Je werkelijke Zelf wordt weer een stukje ‘heler’. Je zorgt ervoor dat je frequentie (van bewustzijn en Licht) verhoogt. Als je nu een stukje van jezelf hebt geheeld, heb je ook een stukje van de aarde onder je voeten geheeld. Wordt het nu te ingewikkeld en ongeloofwaardig? Ik probeer het verband uit te leggen.

Wij hebben een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel lichaam. Dat is je waarschijnlijk wel bekend. Deze lichamen omvatten/overlappen elkaar allemaal, je kunt ze niet gescheiden zien. Al onze lichamen trillen op een eigen frequentie. De fysieke trilling is een ‘zwaardere’ trilling die we als vaste vorm kunnen waarnemen. De andere frequenties kunnen we niet zien met ons fysieke oog, maar wel op een andere manier voelen of waarnemen. Ze hebben een ander trillingsveld, een andere frequentie.

Zo is alles wat we om ons heen zien, en ook datgene dat we niet met het fysieke oog kunnen waarnemen, trilling. Trillingsvelden van verschillende frequenties in verschillende structuren. Alles resoneert met elkaar en heeft invloed op elkaar. Wel eens iemand ontmoet die precies weet wat je bedoelt? Dat jullie maar 1 woord nodig hebben? We zitten dan op dezelfde golflengte, zeggen we dan.

Ook de aarde heeft een eigen trillingsveld. De aardkorst met het zand, steen, het water. Als je nu bedenkt dat ons lichaam uit organisch (natuurlijk) materiaal bestaat en voor ruim 70% uit water, dan kun je begrijpen dat je lichaamsfrequenties niet alleen resoneren met de trillingsvelden van de mensen om je heen, maar met alles om je heen, ook met de velden in de aarde. De aarde bevat alle stofjes waaruit ons lichaam is opgebouwd.

De Japanner Masaru Emoto heeft prachtige waterkristallen gefotografeerd en heeft ontdekt dat het water reageert op boodschappen of omstandigheden. Bij muziek van Beethoven vormde zich een prachtig symmetrisch kristal, terwijl Heavy Metal muziek een chaotisch beeld liet ziet. Bij gedachten als liefde en dankbaarheid vormt zich een prachtig symmetrische vorm, terwijl bij veroordelende en negatieve gedachten zich een minder mooi kristal toont. Zie o.a. zijn boek ‘De boodschap van water’. En de website www.masaru-emoto.net .

Positiviteit heeft op ons lichaam een heel ander effect dan negativiteit. Hoe bewuster en verantwoordelijker wij in het leven staan, hoe positiever dit uitwerkt voor ons. Hoe voeden wij ons? En dan bedoel ik voeding in de meest ruime zin. Niet alleen de kwaliteit van onze levensmiddelen, maar ook onze manier van denken, hoe gaan we om met onze emoties en in hoeverre hebben we contact met onze spirituele kant, onze intuïtie, ons gevoel? Wat doen we met pijn, verdriet, angst? Parkeren we het? Verstoppen we het? Als wij onze emoties erkennen en durven te uiten, komt er heling op gang. Er komt op die plek zachtheid in de plaats van de starheid van controle, angst of strijd. Ons hart gaat meer open voor onszelf, we laten meer licht in onszelf toe. Onze (licht)frequentie verandert. En alles wat op deze frequentie meetrilt, verandert dan ook.

Kun je je voorstellen dat je dan ook een stukje van de aarde heelt? Voel je hoe groots je eigenlijk bent? En hoeveel invloed je hebt op je omgeving en op de toekomst van de aarde?

Beschermende Voeding

Meer dan we beseffen is de kwaliteit van onze voeding verbonden met hoe gezond of hoe ziek ons lichaam is. Het beïnvloedt onze emoties, ons denken, en ons totale fysieke energieveld. De manier waarop je je voedt en ook de manier waarop je weet om te gaan met de moeilijkheden en mogelijkheden van het leven is afhankelijk van je bewustzijn van waaruit je handelt en leeft. Een hoger bewustzijn zal meer in verbinding zijn met de universele cq kosmische levensenergie waarvan het fundament Compassie is. Onvoorwaardelijke liefde.  Zorg ervoor dat je voeding deze levensenergie bevat en vermijdt zoveel mogelijk al het onnatuurlijke bewerkte en chemische waar de voedingsindustrie zo graag gebruik van maakt. Biologisch en biologisch dynamisch geteelde groenten en fruit hebben een hogere lichtfrequentie in zich. Sinds we auravelden kunnen fotograferen, is het ook zichtbaar aangetoond dat een biologische bloemkool een sterker fotonenveld heeft dan een ‘supermarktbloemkool’. Het bevat meer lichtdeeltjes, meer levenskracht waar je lichaams organen en cellen blij van worden, het zal voor jou zelfs als een medicijn werken als je ziek bent.  Er wordt op een natuurlijke manier geteeld en er wordt geen gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen en kunstmest die niet in je lichaam thuis horen. Ooit biologische spruitjes of prei geproefd? Zoveel lekkerder dan ‘gewone’ spruitjes. Zoals ook tomaatjes uit eigen tuin gewoon het aller-lekkerst zijn. Bovendien, ze voeden je met veel meer dan alleen maar mineralen, vitaminen en vezels.

…Kunstmest is puur anorganisch, het zijn zouten die oplossen in het bodemvocht. Een plant kan niet anders dan voortdurend bodemvocht opnemen (bovengronds verdampt ze immers voortdurend water) en ze krijgt nu meteen een dosis zouten mee.  Het proces is in wezen hetzelfde als wat een infuus is bij de mens: het hele “spijsverteringsstelsel” van de bodem wordt overgeslagen en de voedingsstoffen komen direct in de plant, maar zonder dat deze de kans heeft gekregen ze zich eerst (via de bodem) goed eigen te maken. Met als gevolg dat deze planten de tendens krijgen wateriger te worden, minder goed smaken en minder weerstand hebben tegen ziektes en plagen. Wat weer tot gevolg heeft dat je bestrijdingsmiddelen moet gaan gebruiken….(Wouter Kamphuis van ’t Leeuweriksveld, Emmen)

Verwijderen van straling uit je lichaam 

We worden op velerlei manieren direct blootgesteld aan negatieve straling. Via milieuvervuiling, verontreinigde voedsel- en watervoorzieningen en via de bloedlijn ook nog eens de erfenis van blootstelling van onze ouders en grootouders. Straling draagt ​​in belangrijke mate bij tot kankers, disfunctie van het endocriene systeem, botziekten, disfunctioneren van het immuunsysteem en huidziekten. Het is ook een trigger voor elke andere ziekte die op jou van invloed kan zijn. Gelukkig is het mogelijk om straling in je lichaam te verwijderen met helende voedingsmiddelen.

 • Anti-stralingsthee
  Neem regelmatig een kopje van deze thee. Maak een mix van gelijke delen brandnetelblad, paardebloemblad, Atlantische dulse en Atlantische Kelp. Neem één eetlepel van de mix en laat het even trekken in 250 ml kokend water voordat je het drinkt.
 • Brandnetelblad is een heel goed anti-stralingskruid. Daarnaast stimuleert het de botopbouw, beschermt de botten en is rijk aan siliciumdioxide en tientallen mineralen. Zuivert je bloed en is zelfs in sommige gevallen pijnstillend.
 • Aardappelen kunnen de negatieve effecten van draadloze internetsignalen, signalen van mobiele telefoons en andere elektromagnetische velden (EMF) absorberen en helpen verminderen. Ze kunnen zelfs andere negatieve emotionele energieën absorberen. Leg er eentje op het aanrecht of ergens anders in je huis en vervang deze elke vijf tot zeven dagen. De oude gooi je weg en eet je uiteraard niet op.

Kristallen

Shungite, Elite Shungite en zwarte toermalijn zijn krachtige beschermers. Draag de shungite bij je, zet de toermalijn naast je computer. Haliet verwijdert negatieve energetische straling.

Therapieën

Behalve de bovengenoemde voeding- en leefadviezen worden er diverse middelen en therapieën aangeboden om ons tegen straling te beschermen dan wel de straling om te vormen tot een positieve toestand. Het kan zijn dat je bij de ene therapie meer baat hebt dan de andere. Het is maar net wat jóuw frequentieveld nodig heeft. Ik noem er een paar:

 • Floww – apparaatjes en apparaten voor op je mobiel, je laptop of PC, je woning of voor onderweg, aurabescherming.
 • De Akaija is een bolvormig sieraad van goud of zilver dat in zich het principe van omkering (inversie) of transformatie symboliseert. Bovendien heeft de naam ‘Akaija’ een bijzondere betekenis: ‘Wij zijn Een’. Zie voor verdere info de website www.akaija.nl
 • De Xenomide is een -0- punt generator in een piramidale vorm en levert een bovenmatige dynamische energie die elke cel in het lichaam beschermt tegen de pulserende straling van radar en/of UMTS masten en andere zware en lichtere vormen van straling in en om de leef en werkomgeving. Ook is de Xenomide in staat om diep herstellend in te grijpen in fysische structuren en de fysiologie van mens, dier en plant positief te beïnvloeden. www.vitaproducten.nl 
 • Een biofotonen-therapeut kan je in een paar minuten uit die spininversie halen. www.lichtdatheelt.nl

Tips/Bronnen:

 • Info over nulpuntsenergie 
 • Boek ‘Levensveranderende voeding’ – Anthony William/Medical Medium
  William is de ‘spreekbuis’ of het doorgeefluik van ‘Spirit’, daarmee dit een boek van deze nieuwe tijd die wel een ‘Golden Age of Miracles’ – een bijzondere tijd van Wonderen – wordt genoemd, waarin ons veel wordt aangereikt vanuit een ander c.q. hoger bewustzijn. Het boek brengt een nieuw bewustzijn ten aanzien van de rol van voedingsmiddelen in de tijd van nu. Dit gaat over bewustwording over onze leefwereld, ons milieu, over ons eten, over levensenergie en over de kracht van genezende voeding van moeder Aarde waar wij niet zonder kunnen. Voor meer info zie zijn website Medicalmedium.
 • Voeding bij Ziekte

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics