Hoger Zelf

Belichamen van het Hoger Zelf + Hoger Zelf Activatie

pleiade ruitvorm

Je Hoger Zelf is jouw verbinding met het Licht, de goddelijke energie, de Eenheid of de Bron-van-al-dat-is. Het kent geen oordeel of overtuigingen en het kent geen afgescheidenheid, zoals dat wel het geval is met de persoonlijkheid die alleen de werkelijkheid van de 3D-wereld ervaart. Maar je bent meer dan dat.  Jouw persoonlijkheid, je ´ik´ zoals je je zelf hier op aarde ervaart is een manifestatie van een deel van je ziel, terwijl je ziel weer een manifestatie is van je Hoger Zelf.

De energie van dit goddelijke licht manifesteert zich in alle levensvormen en stuurt ons fysieke, emotionele en mentale lichaam aan. God is niet een energie buiten ons, wij zijn het, we hebben de energie in ons.

Deze goddelijke energie van leven, jouw hogere bewustzijn van en in 'Al Dat Is' wil zich uitdrukken in wie je bent en wat je doet, want dit is wat je van oorsprong bent.

Je hart is de fysieke toegangspoort tot dit Hoger Zelf en jouw besef van 'Ik BEN´. In dit besef BEN je in alles wat je ziet, en ervaar je alles wat je ziet in je zelf. Ervaar je God in jou, ervaar je je zelf als zijnde God.

De vonk van goddelijke oorsprong in jou groeit naarmate je je hart opent en meer besef krijgt van wie je werkelijk BENt. Het Licht van jouw Hoger Zelf kan steeds meer doorwerken in alles wat je doet en zal de cellen van je lichaam herinneren aan hun oorspronkelijkheid van Licht.

En zo manifesteer jij je goddelijke 'Ik Ben' op aarde.

Krachtige Hoger Zelf meditaties vind je op de betreffende afspeellijst van NatuurlijkBewust op SOUNDCLOUD

Onderstaand vind je een meditatie voor het bewust belichamen van je Hogere Zelf, jouw Heilige Geest...

2 gedachten over “Hoger Zelf”

  1. Ja ook hier kan ik alleen maar zeggen dat het zo is >Ik onderga het zelf namelijk. Het heeft me wel jaren gekost om zo dichtbij mijzelf te komen.Maar het is zeker de moeite waard om naar jezelf op zoek te gaan.Het is zelf nood zakelijk .Want alles wordt anders beter voor jezelf. Zo prettig om de goddelijkheid in jezelf te voelen.Als eindelijk de belemmeringen van oude ballast opgeruimd mag worden.Het is een hele verademing.Maar ik ben er nog niet.Maar voel dat het eind in zicht is.En dan kunnen de wonderen plaats vinden.(Wat trouwens al gaande is.)Ik ben zeer Dankbaar voor alles.

    Groet Areke

    Beantwoorden
    • Areke, Je BENt er al… het is in je… de verbinding met dit deel in je wordt sterker en sterker naarmate ‘ballast’ en menselijke 3D-mechanismen oplossen. Jouw veld van liefde groeit met de dag. Geduld en vertrouwen gewenst!

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics