Transformerende Voeding

 

We zijn in een tijdperk beland van een hoger bewustzijn van Eenheid in Alles.
Een logisch gevolg is dat we openstaan voor een hogere waarheid die meer aansluit bij de natuurlijke Universele Energie van ‘Vader-Moeder-Leven’ die onze oorspronkelijkheid is

 

Nieuwe kennis over fysieke heling

Een voorbeeld van deze hogere waarheid is de recente informatie die Spirit, de Stem van Compassie, ons via Anthony William (Medical Medium) aanreikt ten aanzien van onze fysieke gezondheid.
Het maakt mij bewust van de relatie tussen de diepe zelf-ondermijnende overtuigingen (voortgekomen uit onbewustzijn en afgescheidenheid) en ziekmakende toxines en virussen die zich in ons bloed en onze organen bevinden. Nu wij onze oude overtuigingen overschrijven met een bewustzijn van liefde en eenheid, kunnen wij dankzij deze nieuwe informatie heel fysiek ons lichaam ontdoen van oude ballast en helpen te herstellen en helen.

Alles wat niet past bij wie jij werkelijk bent, dus alles wat niet resoneert met de frequentie van Eenheid, wordt in deze tijd gedwongen om jouw systeem te verlaten. Niet alleen mentaal, emotioneel, spiritueel, maar ook heel fysiek. Als je je bewust bent van het wat, hoe en waarom, dan weet je hoe je op een goede manier voor jezelf en je lichaam kunt zorgen terwijl jij en je lichaam meegroeien in deze tijd van toenemend bewustzijn en verhoging in trilling.

De kwaliteit van je voedsel is daarin van cruciaal belang. Heilzame voedingsmiddelen zoals onbewerkte groenten, fruit, kruiden en wilde planten helpen je lichaam met het loslaten van oude ballast, dat zich in de vorm van toxines, virussen en belasting door straling of zware metalen in je lichaamsweefsels en organen heeft vastgezet. Als je weet wat je wel kunt eten en beter niet kunt eten, elimineer je de voedingsbodem voor deze ziekmakende toxines en geef je je organen pure genezende levenskracht en -energie.
Helende voeding bevat meer dan alleen mineralen, vitaminen en vezels. Je neemt letterlijk informatie op, fysiek én energetisch, waarmee je de uitdaging van deze transformerende tijd glansrijk kunt doorstaan. Dit ondersteunt niet alleen je lichaam, maar ook op psychisch, mentaal, emotioneel en zelfs spiritueel vlak vind je meer evenwicht. Het helpt je om je weer te verbinden met een vergeten stukje in je zelf.

 

“Geloof in je lichaam,
weet dat het zichzelf (en jou) nooit zal aanvallen
geloof in je innerlijke kracht en
zelfhelend vermogen.
Geloof in jullie samenwerkende kracht
om datgene wat is binnengedrongen
dat niet overeenkomt met wie je werkelijk bent,
te kunnen oplossen.
Het maakt al zo’n groot verschil om te weten
dat je lichaam van je houdt
en zichzelf en jou niet aanvalt,
het maakt het gemakkelijker voor je
om van je lichaam te houden.
Je wórdt je immuunsysteem, je wórdt je innerlijke kracht
je wórdt je zelfhelend vermogen
je wórdt je geloof en vertrouwen

- Anthony William -

Adviezen Medical Medium

Elimineren van toxines en virussen

De effecten van toxines en virussen kunnen we bestrijden met een royale dagelijkse inname van groenten, fruit, kruiden/specerijen, wilde planten. Bepaalde groenten en fruitsoorten hebben een sterk helende werking en helpen je lichaam virussen te verwijderen en om ervan te herstellen. Fruit is het meest antioxidante voedsel ter wereld en het beste voedsel om ziekte te bestrijden. Wilde bosbessen, bramen en kersen bevatten het grootste gehalte aan antioxidanten. Het vermijden van fruit vanwege het suikergehalte is gebaseerd op misinformatie, waardoor je geen toegang hebt tot de krachtige antivirale eigenschappen in bananen, dadels, appels, meloenen, mango's en alle andere fruitsoorten. Soms kan het voelen alsof sinaasappels, citroenwater of grapefruit ziekte kan doen opvlammen (zoals bij RA en PA), maar dat komt omdat de citrusvrucht het vergif en het virale bijproduct in je systeem ontgift.

Probeer dagelijks minimaal drie verschillende van onderstaande voedingsmiddelen te eten en zorg dat alle groenten en fruit binnen twee weken in je systeem zitten. Zo kan je lichaam zich ontdoen van de schadelijke (EBV) virussen. Elk van de voedingsmiddelen heeft grote levensveranderende power in zich, het zijn bijzonder volwaardige helingspakketjes!

Wilde bosbessen: helpen het centraal zenuwstelsel te herstellen en verwijderen de neurotoxines uit je lever
Bleekselderij: versterkt het maagzuur en levert minerale zouten aan het centrale zenuwstelsel
Kiemen: bevatten een hoog gehalte aan zink en selenium en versterken daardoor het immuunsysteem
Asperge: reinigt lever en milt, versterkt de alvleesklier
Spinazie: zorgt voor een alkalische omgeving in het lichaam en levert goed opneembare micronutriënten aan het zenuwstelsel
Koriander: verwijdert zware metalen, zoals kwik en lood
Peterselie: verwijdert hoge niveaus van koper en aluminium
Kokosolie: werkt antiviraal en ontstekingsremmend
Knoflook: werkt antiviraal en antibacterieel en beschermt tegen EBV
Gember: helpt voedingsstoffen op te nemen en verlicht eventuele spasmen t.g.v. virussen
Frambozen: rijk aan antioxidanten die vrije radicalen uit organen en de bloedsomloop verwijderen
Sla: stimuleert de darmperistaltiek en helpt de lever te reinigen van EBV
Papaja’s: herstellen het centraal zenuwstelsel, versterken het maagzuur en verhogen het maagzuurgehalte
Abrikozen: immuun versterkend en bloed versterkend
Granaatappels: helpen het bloed en het lymfesysteem te ontgiften en te reinigen
Grapefruit: rijke bron van bio flavonoïden en calcium om het immuunsysteem te versterken en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen (niet tegelijk met of vlak voor of na medicijn inname)
Boerenkool: bevat een hoog gehalte aan alkaloïden (basische verbindingen) die beschermen tegen virussen
Zoete aardappelen: verwijderen nevenproducten en toxines van EBV uit de lever
Komkommer: versterkt de bijnieren en de nieren en verwijderen neurotoxines uit het bloed
Venkel: bevat sterke antivirale componenten die EBV bestrijden

Wat te vermijden

 • - Zuivelproducten kunnen je het leven zeer moeilijk maken omdat ze de lever overbelasten, waardoor toxinen niet efficiënt uitgescheiden kunnen worden. Ze belasten ook de alvleesklier, wat een hogere insulineresistentie tot gevolg heeft.
 • - Eieren werken niet meer in ons voordeel maar in ons nadeel doordat ze de virusexplosie voeden, vooral virussen die bijdragen aan auto-immuunaandoeningen en kanker. Dit geldt ook voor biologische en scharreleieren. Ze bemoeilijken je genezingsproces. Als je geen last hebt van symptomen of aandoeningen kun je ze gerust eten, maar kies dan wel voor de biologisch-dynamische eieren.
 • - Mais - Doordat het DNA van mais is veranderd, kan mais nu allerlei ellende veroorzaken doordat het ziekteverwekkers voedt die bijdragen aan onze hedendaagse epidemie van chronische ziekten. Als je gezond bent, houd dan de consumptie van mais binnen de perken en eet bij voorkeur biologische mais van een oud ras, alhoewel er geen garantie is dat er niet mee gemanipuleerd is.
 • - Soja - Net als mais was het ooit een gezond product voordat het genetisch gemodificeerd werd. Vermijd het zoveel mogelijk. De veiligste opties: biologische tofu of tempé, of Nama Shoyu van de beste kwaliteit.
 • - Tarwe - Recent geknoei met tarwe heeft het tot een zeer ontstekingsbevorderend voedingsmiddel gemaakt, omdat het ziekteverwekkers in het lichaam voedt. Het probleem is niet alleen de gluten, er zitten ook andere verbindingen in die allerlei symptomen veroorzaken. Als je goed tarwe kunt verdragen, bestaat er de kans dat er geen virussen (en soms bacteriën) in je lichaam zitten die het lichaam verstoren en ziekten veroorzaken.
 • - Raapzaadolie/Koolzaadolie - Is zeer schadelijk voor het immuunsysteem en geeft verstoring op de organen en de darmen. Raapzaadolie voedt niet alleen ziekteverwekkers, het beschadigt ook de wand van de maag, darmen, aderen, slagaderen, het hart, de nieren, de blaas, de urineleider, het urinekanaal, en als je een vrouw bent, van het voortplantingssysteem.
 • - Varkensvlees - Alle vormen van varkensvlees, zoals ham, bacon, worst, bewerkte varkensproducten, reuzel, enz. bevatten veel vet en maken het je moeilijk om van een chronische aandoening te herstellen.
 • - Gluten waar je vooral gevoelig voor kunt zijn, zitten in tarwe, gerst, rogge en spelt. Granen die gluten bevatten, bevatten ook talloze allergenen en eiwitten die allerlei problemen kunnen veroorzaken. Haver kan goed zijn, maar gebruik de glutenvrije soort. Beperk je consumptie van granen als je graag zo snel mogelijk wilt herstellen.
 • - Gekweekte vis wordt meestal in smalle gesloten ruimten gekweekt die een voedingsbodem zijn voor algen, parasieten en andere ziekten. Kwekers geven de vis vaak antibiotica en voegen giftige chemicaliën toe aan het water. Ook wilde vis (zalm, heilbot, schelvis) is riskant. Wees altijd bedacht op de aanwezigheid van kwik, vooral bij grotere vissen zoals zwaardvis en tonijn.

Lees meer over de werkelijke oorzaken en de ontwikkeling van de ziekten van deze tijd, over virussen en toxines van vandaag en als erfenis van onze voorouders in 'Medical Medium', Anthony William.

Zie ook: Voeding bij ziekte

4 gedachten over “Transformerende Voeding”

 1. Dank je wel voor deze lijst met adviezen van dit Medical Medium en nu deze opnieuw op mijn pad komt via je blog, weet ik dat ook ik me daarin mag verdiepen om deze wijze lessen tot me te nemen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics