Voltooiing

Elke jaarwisseling is een bijzonder moment waarin we nog even terugdenken aan het jaar dat geweest is en nieuwsgierig zijn naar wat het nieuwe jaar zal brengen. De jaarwisseling 2016/2017 is wel extra bijzonder: 2016 is namelijk een ‘negen-jaar’  (2+1+6).
In de numerologie staat het getal negen voor voltooiing. Misschien laat je veel achter je en heb je ‘opgeruimd’, in welke vorm dan ook. Misschien heb je voorgoed een vastgeroeste gewoonte los kunnen laten of heb je een langdurig lopende projectfase afgerond. Of heb je juist het gevoel dat ‘het’ (wat ‘het’ dan maar is) je nooit los zal laten, ook al doe je nog zo je best en ook al heb je al heel wat stappen hierin gezet.

Stel je in dit laatste geval dan maar gewoon eens voor: het afgelopen jaar is werkelijk een jaar van afronding en afsluiting, met de nodige toestanden misschien, maar nu… is het gedaan… afgesloten.. voorbij…klaar… volbracht! Het ligt achter je.
Af en toe nog een rimpeling van een herinnering, een weemoedige resonantie of een emotioneel moment van toch wel een beetje pijn van het loslaten. Ondanks dat voelt het goed en weet je dat je een nieuwe fase ingaat en dat het goed is om meer ruimte te creëren voor en in je zelf.

En dan is er nu even helemaal niets. Geen woorden, geen gedachten, er lijkt zelfs geen emotie te zijn.
Geen behoefte om iets te ondernemen, iets te plannen of te doen zoals je voorheen gewend was te doen. Een vreemdsoortige balans die je niet kent. Een tot nu toe onbekend ‘niet-doen’ dat af en toe wat onrust geeft maar waarvan je weet dat het goed is.

Moet je je best doen om je dit voor te stellen? Of is dit een weergave van hoe jij je voelt momenteel? Als dit laatste het geval is: geloof me, je bent niet de enige!

Zijn in plaats van doen

2017 is in zicht. Dit is een ‘één-jaar’. Een jaar waarin je werkelijk een nieuwe start kunt maken vanuit een ander perspectief en andere basis. Een jaar waarin zich alleen in dat ‘niet-doen’ veel verrassend moois kan manifesteren. Het is de frequentie van ‘zijn’ waarin het ‘moeten’ is verdwenen en ‘doen’ een heel andere manier van doen is geworden. Vanuit je intuïtie en vooral vanuit je verbinding met die hogere energie van onvoorwaardelijkheid in je zelf, een heel andere resonantie die andere omstandigheden en ervaringen zal creëren die passen bij jouw nieuwe zijnsenergie. Je bent gegroeid in Liefde en je groeit verder en verder naarmate je beter wordt in deze manier van ‘doen’, vanuit elk nieuw ‘Nu-moment’.
Omdat we het met z’n allen doen kun jij het ook! En omdat jij het doet kan ik het ook! Zijn we bereid? Kunnen we ontvangen? Durven we te zijn wie we in werkelijkheid zijn en wie wij verlangen te zijn?

Metatron-DavidsterBasis 

Dat 2017 een jaar mag worden voor jou waarin je deze energie van ‘zijn’ meer en meer weet te integreren in je leven van alledag. Dat het je hart mag inspireren en je pad mag verlichten als een stevige veilige basis in je zelf.

Een Lichtgroet in Eenheid,
Tineke

Geverifieerd door ExactMetrics