Voor JOU in 2014

 Beautiful-Bird-Flight-HD-WallppaperVoor JOU wens ik dat je je nieuwe mogelijkheden mag ontdekken! Dat je durft los te breken uit het oude vertrouwde dat niet meer lijkt te werken. Durf de stap maar te wagen! Voel maar eens diep van binnen… het voelt goed toch? Ja, ik weet hoe het is als je hoofd en je gedachten iets totaal anders zeggen. Maar is de stem van je hart eigenlijk niet vele malen sterker? Zelfs temidden van de chaos waar je je ogenschijnlijk in bevindt. Chaos is soms nodig om te ervaren wie je niet bent en te ontdekken wie je wel bent. En om je de kans te geven om een andere keuze te maken in het vertrouwen dat het goed is…net als een jong vogeltje soms een duwtje uit het veilige nest nodig heeft om te ervaren dat het kan vliegen, zijn angst overwinnend.

Besef dat je mentale wezen altijd vanuit controle wil handelen. Het grijpt naar bekende wegen, naar oplossingen en andere manieren vanuit een zelfde manier van denken. Dus… naar het vertrouwde bekende maar dan in een andere uiterlijke vorm. Controle is iets dat hoort bij de 3D wereld die je tot nu toe gewend was. Angst is de leidende factor altijd geweest, ook al besef en ervaar je dat niet alszodanig.

meeuwen

We leven inmiddels in 2014, in een overgangsperiode waarin ons bewustzijn verandert van 3D (Vissentijdperk, afgescheidenheid) naar 5D en verder (Aquariustijdperk, eenheidsbewustzijn). Waar zit jij? Nog helemaal ondergedompeld in en worstelend met de beperkingen van een oud tijdperk? Of heb je de ruimte en openheid van een andere gewaarwording inmiddels ontdekt? Heb je ontdekt dat leven vanuit je hart je vele malen rijker maakt? Heb je leren los te laten en te vliegen? Richt je blik niet op hen die vast blijven houden aan het oude, maar kijk naar hen die net als jij eveneens uitvliegen.

Ik wens voor jou en voor mijzelf dat wij steeds meer leren vertrouwen op de keuzes die ons hart ons influistert. Langzamerhand zal ons ego – dat voornamelijk mentaal is – wennen aan deze samenwerking. En zo zal het vrouwelijke (hart) en mannelijke (denken)  in ons langzamerhand elkaar ondersteunen, bekrachtigen en versterken. Vanuit deze samenwerking in gelijkwaardigheid kunnen we groeien naar eenheid. Eerst in onszelf, vervolgens met elkaar in deze wereld.

Wij zijn degenen waar we al die tijd  – bewust of onbewust – op gewacht hebben! Welke keuze maak jij dit jaar…?

©Tineke

 

 

 

2 gedachten over “Voor JOU in 2014”

    • Gonneke, Hoewel je de werking en betekenis van het Aquariustijdperk vooral in jezelf moet ervaren en doorvoelen, is het eveneens belangrijk en fijn om te begrijpen wat er gaande is. Je zult over de diversiteit aan aspecten die dit voor ons allemaal meebrengt in komende berichten van NatuurlijkBewust kunnen lezen. Kijk ook eens bij de categorie Nieuwe Aarde, Eenheidsbewustzijn of Multidimensionaliteit. Dank voor je reactie en ik sluit me graag bij je aan: ´we gaan ervoor!´

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics