Wetgeving natuurlijke middelen

Nieuwe wetgeving natuurlijke middelen.

Het is je ongetwijfeld niet ontgaan dat er sinds kort een nieuwe wetgeving van kracht is die het verbiedt om nog langer productinformatie voor wat betreft natuurlijke middelen openbaar te maken. Dat dit zeer vervelende gevolgen heeft voor iedereen die gebruik maakt van natuurlijke middelen en -diensten, dat kun je je voorstellen.

In bijgaande oproep lees je wat dit voor jou persoonlijk betekent. Hierin verwijs ik ook naar de burgerpetitie die je per email kunt ondertekenen. Een initiatief van Earth Matters. Als we de handen ineen slaan en van ons laten horen kunnen we deze absurde wetgeving wellicht tegenhouden. Daarnaast wil ik je oproepen om je stem te laten horen door bijgaande brief per email te sturen aan de minister, mevr. Schippers. Het email adres van haar secretaris is roelof.janssens@minvws.nl, zoals ook bovenaan de brief vermeld staat.

Laten wij met ons allen, als gebruiker van complementaire gezondheidsproducten en -diensten opstaan en onze stem laten horen zodat het tij gekeerd kan worden. Geef stem aan je hart!

Bijlagen:

Oproep informatieverstrekking.

Brief ministerie van volksgezondheid def.doc

Ben jij een mens die zijn eigen weloverwogen keuzes wil maken als het gaat  om gezondheid? Teken dan de petitie…:

http://petities.nl/petitie/handen-af-van-de-homeopathie

Geverifieerd door ExactMetrics