Workshop Lichtkracht

STAR

Je lichtkracht versterken gaat over je herinneren dat je essentie puur liefde en licht is. Klank en licht scheppen de mogelijkheid om het veld van jouw potentie dieper te openen. We maken gebruik van de kristallijnen klank van de klankschalen.

In kleine groepjes van vier tot zes personen onderzoeken we telkens een bepaald aspect in ons zelf. Belangrijk hierbij is om alles wat er behandeld wordt te toetsen aan je eigen gevoel en resonantie.  Gronding en in je lichaam zijn is een eerste vereiste om je volledige licht in je dagelijkse werkelijkheid te kunnen integreren en het oude dat niet meer resoneert met je bewustzijn van nu, los te laten.

Deel 1 en 2
Diepere verbinding met aardevelden, het in beweging brengen (helen) van onbewuste delen in ons, over licht in ons lichaam, hartsenergie, het ervaren van de eenheid van je eigen licht, aardelicht en kosmisch licht.

Na afloop van deel 2 kun je beslissen of je doorgaat met de volgende delen.

Deel 3 en 4
Activatie van ruimere bewustzijnsvelden in de twaalf chakra’s, andere bewustzijnsrealiteiten, je sterrenfamilie, verbinding met hogere zielsdelen en gidsen.

Kosten:  € 11 per deel   inclusief thee en gebruik van Healing Arts Lichtremedies

Omdat deze workshops heling en bewustwording bewerkstelligen, kan het zijn dat je behoefte hebt aan een individuele sessie of behandeling. Aarzel niet om die ruimte voor jezelf te nemen. Voor workshopdeelnemers geldt hiervoor een gereduceerd tarief.

Aanmelding door invulling van onderstaand formulier. Wil je nadere uitleg over deze bijeenkomsten of twijfel je of het bij je past?  Kom dan vrijblijvend even langs.

 

[si-contact-form form=’7′]

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics