Workshop Zelfgenezend Vermogen

van oktober 2018 t/m maart 2019 Workshops ‘Heelheid, Heling uit de Bron’ 

Na het verschijnen van het boek ‘Ziekte als Richtingaanwijzer naar Heelwording’  (medio 2020) zullen ook weer workshops zoals hieronder gegeven worden. Geïnteresseerd?  Meld je aan voor de nieuwsbrief in het hoofdmenu van de website, je blijft dan op de hoogte.

  Henk Fransen in zijn “beste interview ooit” over de oorzaken van ziekte

 

energyflows

Versterk je zelfgenezend vermogen
voor ‘zieken’ en ‘gezonden’

Een combinatie van informatie-uitwisseling, ervaren/doorvoelen, verbinden met je lichaam en innerlijke stem. In contact zijn en in verbinding zijn met het hoger weten van je lichaam is belangrijk in een proces van genezing c.q. heelwording. Iedereen is ertoe in staat om de verbinding te herstellen of te versterken. Tijdens de workshops wordt dit door licht-klankmeditaties ondersteund.

Vier samenkomsten van circa twee uur, inclusief thee, infomateriaal en eventueel gebruik van Healing Arts lichtremedies. De workshops zijn ook afzonderlijk bij te wonen.

Deel 1:  
Zelfgenezend vermogen, de oorzaken en gevolgen van ‘uit verbinding’ zijn. We doen een oefening in verbinding met Aarde en aanwezig zijn in ons lichaam. Alleen vanuit een geaarde verbinding kun je de ‘boodschap’van je lichaam horen.

Deel 2:  
Het lichaam als informatieveld – De energetische betekenis van je (spijsverterings)organen. Inzicht in oorzaken van lichamelijke symptomen, ziekte of uit balans zijn.

Deel 3:  
Opbouwende en ondermijnende voeding op fysiek (zuur-basen balans),  mentaal/emotioneel en spiritueel gebied. Wij voeden ons dagelijks op velerlei gebied, bewust en (vaker nog misschien) onbewust. Word je bewust van de kwaliteit van je voeding.

Deel 4:   
Over herinneringstrillingen en lichamelijke klachten in deze tijd van loslaten en transformatie naar een ander bewustzijn. De kracht van de onvoorwaardelijke energie van licht in je hart.

Hoewel deze workshops heling en bewustwording bewerkstelligen, kan het zijn dat je behoefte hebt aan een aanvullende individuele sessie of behandeling. Aarzel niet om die ruimte voor jezelf te nemen. Voor workshopdeelnemers geldt een gereduceerd tarief.

 

 

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics