WOW!!! tijd om ons te verbinden…

WOW!!! … Het is zover!

Het is eindelijk zover! We hoeven niet langer te wachten!
Nu is de tijd…Om samen te komen…om ons te verbinden…om ideeën uit te wisselen.
Om onze energieën samen te brengen en het beste in elkaar naar boven te brengen. Om het beste uit ons zelf te halen door ons nu volledig open te stellen voor liefde…voor licht…voor elkaar. Samen, verbinding…jóuw talenten….míjn talenten…voor het geheel…voor de aarde
Het is tijd………

Hello!?!…Is it ME you are looking for?
Ben JIJ op zoek naar mij? Ben IK op zoek naar jou? Of is er iets of iemand op zoek naar ONS? Zijn wij misschien op zoek naar elkaar? Door wie of welke energie worden wij geroepen? De tijd is NU!!! Tijd van ommekeer – kracht – talenten. Eenheid, liefde, licht…

Maar…
ik ben een beetje bang. Ik weet niet wat me te wachten staat als ik mijn mond open doe.
Als ik laat zien wat ik werkelijk voel; als ik mijn diepste gedachten naar buiten breng…
Als ik laat zien wie ik werkelijk ben…zonder de ´bescherming´ waar ik tot nu toe gebruik van maakte. Als ik mijn liefde laat zien, als ik mijn licht laat zien…wat gebeurt er dan?

Angst…
Kan ik het Zelf eigenlijk wel verdragen? Kan ik al dat licht en al die liefde die ik diep in mij voel werkelijk toelaten? Kan ik dat aan? Kan mijn lichaam dat aan? Het hoogste… allerhoogste en meest zuivere van het zuivere…mag ik… kan ik het laten zien..? Of zal ik maar even WACHTEN… tot….?
Als het nu niet de tijd is….Wanneer dan wel? Dan blijf ik eeuwig wachten…op iets… op anderen…en sus ik mij zelf wederom in SLAAP.
Terug in de eeuwig durende slaap die mij al zo lange tijd gevangen hield. De eeuwige illusie die niets met de enige werkelijkheid te maken heeft. Ja, ik heb deze illusie tot mijn werkelijkheid gemaakt. Zoveel pijn, vertwijfeling, ziekte, afhankelijkheid en verwachtingen, dat ik onder leven was gaan verstaan…Ik heb zo mijn best gedaan om mijn slaapdromen uit te laten komen.

Laat het dan NU maar eens tijd zijn om WAKKER te worden. Ik ontwaak en de droom is voorbij.
Maar…is datgene wat mijn droom heeft veroorzaakt, ook verdwenen? Ik wilde een andere werkelijkheid creëren, wat mijn ‘slaapdromen’ tot gevolg had. Er is echter maar één werkelijkheid…… Die werkelijkheid is Eenheid – God – Jij – Ik. Ik kan gewoonweg niet een andere werkelijkheid creëren…. De gedachte dat er een andere werkelijkheid zou zijn, was al een illusie. Volgens de Cursus in Wonderen bestaat er maar één werkelijkheid. Al het andere dromen we, het is een illusie. We zijn deze illusie waarin we al eeuwen leven, als werkelijkheid gaan zien.

We zullen niet in één tel uit onze droom kunnen ontwaken, daarvoor is deze illusie te zeer werkelijkheid voor ons. Voordat onze ‘dromen’ totaal verdwijnen, bestaat de eerste verandering erin dat onze angstdromen in gelukkige dromen worden omgezet. En dat is het werk van jouw Hoger Zelf, de heilige kracht van jouw aspect van God.

In het transformatieproces van sterven en geboorte waar de aarde nu doorheen gaat, worden we geconfronteerd met aspecten in onszelf die meer met overleven dan met leven te maken hebben. Telkens opnieuw wordt ons kansen geboden om ons menszijn ten diepste te doorvoelen en voor het leven kiezen.
Door de verbinding met ons hart aan te gaan en te ervaren wat LIEFDE werkelijk betekent, hoe het voelt, en hoe het ons leven verandert, veranderen wij onze angst in geluk. En wekken wij onszelf uit de droom die ons eeuwenlang gevangen hield.

Zodat wij zonder angst mee vormgeven aan een nieuwe aarde en onbevangen onze waarheid kunnen spreken. En ja, we zullen af en toe onze angsten tegenkomen, maar we mogen er op vertrouwen dat we ook door onze angsten heen beschermd en begeleid worden naar een vrijheidgevende verbondenheid van het hart.

HELLO!!!…. It is US, WE are looking for!!!  Let´s Go for it!! We Can Do It!

  •  De Living Thirteen Lichtremedie van Healing Arts helpt ons door deze fase te komen,    en maakt liefdeskracht en eenheidsbewustzijn in ons vrij
  •  Een Cursus in Wonderen, zie de website van  Willem Glaudemans of van Miracles in Contact Nederland/
  •  De afbeelding bovenaan deze pagina ´reaching out all over the world´ van Corry van  Ammerlaan

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics