Medisch Medium Anthony William

De stem van 'Spirit’ deelt via Antony William informatie met de wereld in het boek ‘Medical Medium’ over werkelijke oorzaken van veel chronische en levensbedreigende ziektebeelden. Dat bij een auto-immuunziekte het lichaam zichzelf zou aanvallen, is volgens hem het grootste misverstand aller tijden. Het lichaam valt zichzelf niet aan!

‘Spirit’ is de Stem van Compassie die vanaf het vierde levensjaar van Anthony niet van zijn zijde week en hem voortdurend liet zien wat er in het lichaam van veel mensen aan de hand is.  Wat de oorzaken zijn van chronische, vaak onbegrepen klachten en wat de mensen zelf kunnen doen om te genezen. Wat ze wel en juist niet moeten eten om van ziekteverwekkende virussen en bacteriën af te komen, om het lichaam schoon te maken, het immuunsysteem te versterken en zodoende reële hoop op beter worden krijgen. Ook vertelt Spirit hem waarom en hoe die ziekten zich de laatste decennia konden ontwikkelen en hoe het komt dat  ze vandaag aan de dag explosieve vormen lijken te hebben aangenomen en wereldwijd voor een enorme verscheidenheid aan chronische aandoeningen hebben gezorgd.

En zo gebeurde het dat Anthony al op jonge leeftijd mensen adviseerde hoe ze van hun kwalen af konden komen en steeds meer mensen naar hem toekwamen voor een consult. De kennis en informatie gaat de wereld over en zelfs artsen vragen zijn advies. De verhalen over genezing zijn niet in duizenden uit te drukken en zijn boeken zijn wereldwijd best-sellers.

Veel ziekten en ook alle auto-immuunziekten zijn slechts symptomen van een onderliggende belasting van het Epstein-Barrvirus (60 varianten), vaak in combinatie met belasting van zware metalen en pesticiden, hetgeen volgens ‘Spirit’ door onze medische wetenschap pas over een aantal decennia zal worden ontdekt. We hebben niet alleen in ons dagelijks leven te maken met diverse (milieu)factoren en de invloed daarvan op ons voedsel, iets wat ons immuunsysteem meer kwaad dan goed doet, ook hebben we te maken met ziekteverwekkers die we via de bloedlijn van onze (voor)ouders meekregen.

Zoveel heeft zich in de loop der tijd in ons lichaam - onze lever - opgeslagen, dat het nog maar ten dele, of helemaal niet in staat meer is om z'n ontgiftende en reinigende werking te doen. Het afweersysteem werkt op volle kracht om iets dat niet in het lichaam thuis hoort er uit te werken en het zet alle zeilen bij om beschadiging te voorkomen. Dat geeft zichtbaar en voelbaar heftige reacties die van persoon tot persoon verschillen. Elk van die verschillende reactiebeelden heeft van de medische wereld een eigen ziektebenaming gekregen, zoals bijvoorbeeld Reumatoïde Artritis, Parkinson, ALS, tinnitus, enz. Terwijl het immuunsysteem rustig gehouden wordt en de klachten onderdrukt worden met medicijnen, blijft de werkelijke oorzaak aanwezig en nestelt het virus zich verder in onze organen, van waaruit voortdurend ziekmakende (neuro)toxines vrijkomen die hun weg vinden naar andere organen, de hersenen en het hart.

Wij kunnen onszelf genezen van virussen en metaalvergiftiging met immuunversterkende en ontgiftende groenten, fruit, kruiden en wilde planten, door deze in ruime mate in ons dagelijks voedingspatroon op te nemen. Het boek geeft adviezen hoe je dit kunt doen en welke voedingsmiddelen je beter kunt vermijden omdat het virus hier juist van gaat groeien.

Support en ondersteuning geeft Anthony William niet alleen in zijn boeken, ook via de vele blogs, podcasts en live berichten op zijn Website, Facebook, Instagram, Sound Cloud, YouTube  en door middel van wekelijkse zendtijd bij ‘Hay House Radio’.

Lees hier het artikel van Want-to-know, waar je het eerste hoofdstuk van dit boek kunt lezen en het bijzondere levensverhaal van Anthony William.

Lees hier de vertaling van zijn artikel over Reumatoïde Artritis en Artritis Psoriatica

Lees hier over zijn adviezen t.a.v. helende voeding

 

Geverifieerd door ExactMetrics