Ziek zijn: Lotsbestemming of Richtingwijzer?

Wat als chronisch ziek zijn nu eens geen straf, geen lot en zelfs geen erfelijk gen is? Als het daarentegen een richtingaanwijzing is om je bewust te maken van de factoren waaraan je lichaam lange tijd bloot stond en nog steeds mee te dealen heeft?

Terwijl wij de laatste jaren vooral groeiende waren in liefde voor onszelf in een ruimer bewustzijn van 'wie-ik-nog-meer-BEN', lijken we nu concrete antwoorden te krijgen op vragen waarmee we onze zoektocht naar genezing in eerste instantie begonnen. 'Had ik het maar twintig jaar eerder geweten...'.

De grote vraag

Niet alleen vanuit jouw verschillende bewustzijnsvelden - van 'binnenuit' dus - ook vanuit je buitenwereldse leefomstandigheden - van buitenaf - hebben jij en je lichaam een lange geschiedenis in belemmerende of zelfs ziekmakende issues die zijn ontstaan en konden gedijen op uit-verbinding-zijn. Wat kregen we aan ziekteverwekkende virussen en andere belastende stoffen mee bij onze geboorte via de bloedlijn van onze (voor)ouders? Welke onverwerkte pijnen en/of zelfondermijnende overtuigingen hebben zich tijdens onze vele levens vastgezet in ons bewustzijn? (Ook als je niet ziek bent is dit het geval.) En wat is het verband tussen deze ogenschijnlijk totaal verschillende zaken? Is er überhaupt een verband? Of is het gezien vanuit een bewustzijn van eenheid hetzelfde, maar dan in een andere verschijningvorm? Deze laatste vraag houdt me de laatste tijd bezig en ik hoop binnenkort met je hierover van gedachten te kunnen wisselen.

Het antwoord van Nu

Op dit moment is het belangrijk om te weten dat ons een paar heel krachtige healing tools ter beschikking staan:

  • 1 Kennis over de fysieke oorzaak van onze ziekte uit een betrouwbare Bron
  • 2 Het groeiend bewustzijn van onszelf als multidimensionele mens die gebruik kan maken van helende frequenties vanuit een hoger bewustzijnsveld door zich hiermee bewust te verbinden
  • 3 De helende sleutel die alles verbindt: het voelen van compassie voor jezelf en je hart te openen voor liefde en dankbaarheid.

Heb je te dealen met (chronische) ziekte? Of iemand in je naaste omgeving? Ik geloof echt dat de antwoorden op al onze vragen beschikbaar zijn gekomen met de informatie die Anthony William krijgt aangereikt van 'Spirit'. Compassie is de drijvende kracht achter al deze info. Het resoneert in mij en daarom deel ik het graag. 'Had ik het maar twintig jaar eerder geweten' dacht ik. Maar het moest de tijdsgeest en juiste trillingsfrequentie van bewustzijn met zich mee hebben. En dat is vandaag aan de dag het geval. Nog nooit was het draagvlak en ons vermogen tot zelfheling zo groot als nu! Terwijl wij de laatste jaren vooral groeiende waren in liefde voor onszelf in een ruimer bewustzijn van 'wie-ik-nog-meer-BEN', lijken we nu concrete antwoorden te krijgen op vragen waarmee we onze zoektocht naar genezing in eerste instantie begonnen.

Een belangrijke richtingwijzer naar eenheid in ons zelf

Ik heb  ziekte altijd gezien als een roep van het lichaam om aandacht en verbinding. Het is al weer vijf jaar geleden dat ik hierover een artikel op de website plaatste. In de meest recente pagina  'Chronisch Ziek, een belangrijke Richtingwijzer'  lees je in grote lijnen o.a. over de ware aard van auto-immuunziekte, invloed van voeding, psyche en stress en meer. Onderstaande knop brengt je naar de betreffende pagina.

Je bent welkom om je gedachten onderstaand te delen!

Plaats een reactie

Geverifieerd door ExactMetrics