Van Lood(zwaar) in Goud(en Licht)

APOCALYPS: ALCHEMIE EN OPENBARINGEN

'Het'

Dit jaar, deze weken, voelt 'HET’  allemaal zo bijzonder miraculeus wonderlijk samenvallend dat ik het graag met je wil delen. Want jij gaat ook vast door een vergelijkbaar proces. Het feestelijke vooruitzicht van het vallen van de sluier (zie nieuwsbrief Overgave en Opening), en de vreugdevolle trilling die vanaf begin dit jaar rondzingt in mij (zie blog Vreugde), het herstellen van oud zeer en mezelf terugvinden in een nieuwe energie… 

Het samenkomen van het mannelijke en vrouwelijke zelf, de verandering van een loodzware (voorouderlijke) energie in een ondersteunende gouden lichtenergie van eenheid. Het vallen van het doek op het wereldtoneel en op het toneel in mijzelf, om vervolgens weer open te gaan en - het wiel van karma achterlatend - een nieuwe ik te ervaren.

Het is opnieuw weer een bevestigende ervaring dat alles in ons lichaam ligt opgeslagen. Dat ons lichaam werkelijk betrokken is, en zelfs de sleutel is in de heling in deze transformerende tijd. Onze ascentie, evolutie, verandering kan niet plaats vinden zonder dat ons fysieke lichaam letterlijk mee verandert en zijn opgeslagen vastzittende ervaringen nu bloot geeft en - in ons bewustzijn van nu - kan gaan verwerken en loslaten. 

lees meer

Vreugde

Zin - Herstel - Nieuw

In de eerste weken van dit nieuwe jaar 2023 voel ik een warme energiegolf in mijn onderbuik van ‘zin in hebben’ en een kriebel van innerlijke voorpret. Nooit gehad aan het begin van een jaar.

Mijn innerlijke stem zegt me om voortaan datgene te ‘doen’ waar ik me goed bij voel. Impulsen volgen. En daar geen oordeel aan vast te plakken. Het is rustgevend om op die manier mijn dag in te vullen, mensen te ontmoeten en naar buiten te gaan. Tegelijkertijd weet ik dat dit nog steeds een tijd van herstel en heling op vele lagen is.

En in dit herstelproces kom ik op z’n tijd van alles tegen waar ik dan weer van herstellen mag. Herstellen is dan niet het terugkeren naar wat was, maar het creëren van een nieuwe bevrijdende belevingsenergie.

lees meer

Hemels Licht in Aarde donker

- Ter ere van de Genezer in mij zelf - 

Storm

Het is een donkere bewolkte decemberdag, waarop ik al vroeg in de middag een kaars aansteek. Het stormt hier binnen. Gedachten heen en weer, over en weer, elkaar tegensprekend, kritische stemmen op alles wat ik doe, of liever gezegd op wat ik niet doe en eigenlijk volgens de mening van die innerlijke criticus juist wel allang had moeten of zou moeten doen. Ik heb het koud en ik word die ochtend wakker met koorts.

Het voel alsof er een oorlog woedt in m’n lichaam. Een stem die in een koortsige stroom komt bovendrijven beweert dat ik een totale mislukking ben. Het gevoel is zwaar en lijkt diep aan me gekleefd te zitten. En ik besef ineens hoe schadelijk dit wel moet zijn voor mijn fysieke lichaam. Hoelang draag ik die innerlijke criticus al in mij? In hoeverre was en is deze stem een voedingsbodem voor toxines, pathogenen en bacteriën die mijn lichaam ziek maakten? 

lees meer

Het Grote Moment

Ter ere van het Geschenk van Leven dat Mij gegeven is:

Ik ga de brug over, laat pijn van mijn verleden achter me om het Licht van mijn Ware Aard te verwelkomen en er naar terug te keren.

Beslissend

En dan besef je ineens dat het grote Moment Nu is.  Dit moment van NU lijkt wel een heilig moment te zijn.  Als dat speciale oplichtende punt waar tijdlijnen kruisen.  Herbezinning op een keuze voor de Waarheid van je hart. Na een lange voorbereiding ben je nu hier aangekomen. En nu? Hoe verder en hoe dan?

lees meer

Geverifieerd door ExactMetrics