Van Lood(zwaar) in Goud(en Licht)

APOCALYPS: ALCHEMIE EN OPENBARINGEN

'Het'

Dit jaar, deze weken, voelt 'HET’  allemaal zo bijzonder miraculeus wonderlijk samenvallend dat ik het graag met je wil delen. Want jij gaat ook vast door een vergelijkbaar proces. Het feestelijke vooruitzicht van het vallen van de sluier (zie nieuwsbrief Overgave en Opening), en de vreugdevolle trilling die vanaf begin dit jaar rondzingt in mij (zie blog Vreugde), het herstellen van oud zeer en mezelf terugvinden in een nieuwe energie… 

Het samenkomen van het mannelijke en vrouwelijke zelf, de verandering van een loodzware (voorouderlijke) energie in een ondersteunende gouden lichtenergie van eenheid. Het vallen van het doek op het wereldtoneel en op het toneel in mijzelf, om vervolgens weer open te gaan en - het wiel van karma achterlatend - een nieuwe ik te ervaren.

Het is opnieuw weer een bevestigende ervaring dat alles in ons lichaam ligt opgeslagen. Dat ons lichaam werkelijk betrokken is, en zelfs de sleutel is in de heling in deze transformerende tijd. Onze ascentie, evolutie, verandering kan niet plaats vinden zonder dat ons fysieke lichaam letterlijk mee verandert en zijn opgeslagen vastzittende ervaringen nu bloot geeft en - in ons bewustzijn van nu - kan gaan verwerken en loslaten. 

lees meer

Geverifieerd door ExactMetrics