Zoveel moois

Mijn leven lang ben ik bewust of onbewust op zoek geweest naar dit alles overstijgend diep gevoel van liefde en verbondenheid. Al mijn andere ervaringen vallen daarbij in het niet. Dat is een beetje raar om te zeggen, want de liefde die ik gedurende mijn leven heb gevoeld en nog voel voor hen die mij lief zijn… Hoe leg je zoiets uit? Hoe kun je een gevoel uitleggen? Niet dus. Mensentaal kent deze woorden niet.
Er is een intense trilling van een hoge frequentie dat mij doorstroomt met warme golven van (eindelijk) thuiskomen. HEEL zijn.  En ik geloof dat ik er slechts ´aan geroken´ heb. Nog maar de kleuterschool in de ervaringsschool van godsbewustzijn in mij zelf en hoe groots voelt het nu al!

Hoe lang was mijn reis, mijn voorbereiding hier naartoe wel niet… Hoeveel examens en herexamens heb ik wel niet mogen doen om tot hier te komen.
En nu…valt er zoveel samen… (hogere) zielsdelen die samenkomen en zich in mij verbinden in een goddelijke eenheid. In een Nu dat tevens Eeuwig is…

Ik ervaar mij zelf sindsdien als twee verschillende manifestaties:
1. Ik BEN een lichtwezen (vrij van elke beperking) dat als mens is geïncarneerd (and so are you!) . Ik voel het als een noodzaak voor mijzelf en de aarde om deze  ‘wetenschap van het Licht´ te ´vertalen´ naar menselijke begrippen. Eén vertaalmethode is bijvoorbeeld klank, dat voorbij het mentale veld ons diep van binnen kan raken. En soms zijn er tóch woorden te vinden, ook een vertaalmethode. Dat is een hele uitdaging, maar ik weet dat het ons (´ik´ en al       mijn hogere zelfdelen of aspecten) gaat lukken.
2.  Ik BEN een mens, van deze aarde. Ik heb te maken met de aardse wetten van tijd en dualiteit. Ik heb me vele malen ondergedompeld in dit menszijn en gaandeweg weer een pad gevonden terug naar het licht. Als mens heb ik ervaren hoe het is om in totaal onbewustzijn te leven. Als mens ervaar ik nu in dit leven hoe het is als bewustzijnsvelden zich verruimen onder invloed van de energieën van een nieuw tijdperk. Ik ervaar de invloed daarvan op mijn fysieke lichaam, emotionele en mentale lichaam. Ik ontdek mijn spirituele afkomst. Ik krijg                 gewaarwordingen m.b.t. andere levensvormen en andere dimensies. Ik word mij bewust van en integreer langzaam maar zeker mijn ´Ik BEN´.  Het is een prachtig avontuur van loslaten en laten gebeuren en vooral vertrouwen.

Mijn leven leef ik op dit moment vanuit twee verschillende perspectieven. En die zijn niet totaal gescheiden, die verweven zich met elkaar, zijn met elkaar verbonden. Vanuit de Bron naar de aarde en vanaf de aarde naar…?… (mijn kleine ikje ziet niet wat er allemaal staat te gebeuren, gaat het avontuur in vol vertrouwen en verwondering aan).

Er is zo ontzettend veel te vertellen… over deze prachtige tijd waarin we leven.. het borrelt bij me. Zoveel verschillend moois dat allemaal met elkaar samenhangt en met elkaar verweven is, waar begin ik?
Daarom begin ik maar gewoon met te vertellen… omdat het mij zo blij maakt…

….Zoveel moois…

 

 

 

Geverifieerd door ExactMetrics