Zoveel Moois

Er is zo ontzettend veel te vertellen over deze prachtige tijd waarin we leven.. het borrelt bij me. Zoveel moois dat allemaal met elkaar samenhangt en met elkaar verweven is, waar begin ik?

Mijn leven lang ben ik bewust of onbewust op zoek geweest naar dit alles overstijgend diep gevoel van liefde en verbondenheid. Al mijn andere ervaringen vallen daarbij in het niet. Dat is een beetje raar om te zeggen, want de liefde die ik voel voor hen die mij lief zijn… Hoe leg je zoiets uit? Hoe kun je een gevoel uitleggen? Niet dus. Mensentaal kent deze woorden niet.
Er is een intense trilling die mij doorstroomt met warme golven van (eindelijk) thuiskomen... HEEL zijn...een begin van God bewust zijn.
Zo lang was mijn reis... En nu valt er zoveel samen: zóveel meer BEN ik dan ik dacht. Andere zelfdelen verbinden zich met en in mij in één goddelijke Eenheid. In een Nu dat Eeuwig was en is…

Ik ervaar mezelf sindsdien in eerste instantie als afwisselende verschillende manifestaties die ik langzamerhand als één voel worden.
1. Ik BEN een lichtwezen (vrij van elke beperking) dat als mens is geïncarneerd (and so are you!) . Ik voel het als een noodzaak voor mijzelf en de aarde om deze  ‘wetenschap van het Licht´ te ´vertalen´ naar menselijke begrippen. Hoogfrequentere bewustzijnsrealiteiten van mijzelf willen hun onmisbare plek in het hier en nu. Dit kan ik alleen maar laten gebeuren door dicht bij mezelf te blijven en te doen waar mijn hart blij van wordt. Bijvoorbeeld in het klanken, dat voorbij het mentale veld ons diep van binnen kan raken. Maar  ook in het doorgeven van woorden die me als vertaalmethode worden aangereikt. Het is de mooiste uitdaging die ik me op dit moment als mens maar kan voorstellen.
2.  Ik BEN een mens, van deze aarde. Ik heb te maken met de aardse wetten van tijd en dualiteit. Ik heb me vele malen ondergedompeld in dit menszijn en gaandeweg weer een pad gevonden terug naar het licht. Als mens heb ik ervaren hoe het is om in totaal onbewustzijn te leven. Als mens ervaar ik nu in dit leven hoe het is als mijn bewustzijn verandert onder invloed van de energieën van een nieuw tijdperk. Ik ervaar de gevolgen daarvan op mijn fysieke, emotionele en mentale lichaam. Ik ontdek mijn spirituele afkomst. Ik word mij gewaar van andere, hogere levensvormen en dimensies. Ik word mij bewust van en integreer langzaam maar zeker mijn ´Ik BEN´in wie ik ben in dit leven.  Het is een prachtig avontuur van loslaten en laten gebeuren en bovenal van vertrouwen en overgave.

Mijn leven lijk ik vanuit twee verschillende perspectieven vorm te geven. Ze zijn echter niet van elkaar gescheiden maar juist met elkaar verweven. En hoe meer mijn persoonlijke ik durft los te laten worden ze meer als één. Vanuit de Bron naar de aarde en vanaf de aarde naar…?… (mijn kleine ikje ziet niet wat er allemaal staat te gebeuren, gaat het avontuur in vol vertrouwen en verwondering aan). Er is zo ontzettend veel te vertellen…

 Zoveel moois… omdat het mij zo blij maakt…

Nu alle artikelen bij elkaar in een gratis eBook.  Dat het je mag inspireren!

Sound of Crystal

Een serie van 14 verschillende aspecten van Kristalbewustzijn om je te ondersteunen in jouw proces van transformatie. De frequenties bevatten diep helende energetische informatie en werken elk op een specifiek bewustzijnsaspect. Het geeft inzicht, reiniging, heling, integratie en vooral een toenemend hartsbewustzijn. De kristalwereld helpt ons dichter bij de heling en verbindende heelheid te komen waar we als mens en als ziel zo naar verlangen. Een nieuw bewustzijn krijgt steeds meer ruimte in ons en letterlijk in ons fysieke lichaam; ons helend vermogen op alle lagen van 'zijn' neemt toe en het besef dat we deel zijn van een grotere Eenheid daalt steeds meer in. Lees er alles over en neem een kijkje op de pagina Sound of Crystal

Geverifieerd door ExactMetrics